tiistai 23. heinäkuuta 2013

Rock-kynnet finaaliin ja nips naps!

Pääsin Rakkaus Kynsiin -blogin lakkauskilpailussa finaaliin kynsillä numero 2. Käykäähän katsomassa kuinka upeita kynsiä kilpailuun on värkkäilty. Ja muistakaa äänestää suosikkianne, koska äänestäjien kesken arvotaan palkinto. Äänestämään pääsee tästä.

Kynteni olivat kilpailukynsiä tehdessä tosi pitkät ja pian päätinkin lyhentää niitä. No, loppujen lopuksi hioin kaikki geelit pois ja laitoin vain ihan ohuet vaaleanpunaiset geelit omalle kynnelle. Josko sitä malttaisi antaa niiden kasvaa omaa tahtiaan. Olen tottunut pitkiin kynsiin, joten näiden kanssa tuntuu kuin sormetkin olisi leikattu puolivälistä.

Kynteni kasvavat aika hurjaa vauhtia, joten parissa viikossa saanen jo vähän tutumman oloiset kynnet. Ja tätä hempeän pinkkiä en muuten jaksaa kauaa katsella!




2 kommenttia:

  1. Mitä vikaa pinkissä? :D Siis toi kilpailu on tosi tiukka ja vaikka finaaliin pääsin niin ei mitään saumaa voittoon. :)

    VastaaPoista
  2. Ei kai pinkissä sinällään mitään vikaa ole. Se on vaan jotenkin ihan liian hillitty, kun on tottunut kulkemaan mitä kummallisemmin koristelluilla kynsillä!

    Tuolla kilpailussa on tosiaan niin huikeita kynsiä, että jo pelkästään finaaliin pääsy on huippua!

    VastaaPoista