keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Hiukan piristystä!

Pahoittelen pitkää blogihiljaisuutta. En ole oikein keksinyt kirjoitettavaa, koska olen kynsikuollut. Tai ainakin syvän kynsimasennuksen kourissa. Koska minulla ei ole kynsiä!

Sain kuitenkin ankeuteen hiukkasen piristystä, kun teinityttöseni kävi kaupungilla ja onnistui löytämään kaikki haluamani lakat. Olin jo niiiiin innoissani tajuttuani, että pääsen vihdoin kokeilemaan peeloffia.

 

Totuus iski kuitenkin melkoisen nopeasti päin näköä. Eihän minulla ole mitään mihin lakkaa kokeilla. Ei näihin revenneisiin silkkipaperin paksuisiin kynnenrippeisiin paljoa lakkakokeiluja tehdä. Iskinpä sitten silmäni lakkapussia ojentavaan käteen. Tytöllähän on sirot kädet ja nätit kynnet. Neitiä ei itseään lakkailut kiinnosta, mutta antoi kuitenkin kätensä koekäyttöön.

Lätkin siis kaikkia uusia lakkojani niihin. IsaDora pohjalle ja päälle kaksi kerrosta valkoista ja vielä päälle mustia ja valkoisia pilkkuja. Tiedän tiedän. Että valkoiset pilkut eivät näy valkoiselta pohjalta. Mutta tämä olikin vain ikään kuin testi. Peel offin toimivuudesta ja Gina Tricotin valkoisen parhaudesta. Valkoinen on hyvä ja peel off on pysynyt jo vuorokauden irtoamatta. Näkemättä on toki vielä sen poistaminen.

Vaan kylläpä oli kiva lakata oikeita kynsiä! Ehkäpä tästä taas piristyn ja esittelen nämä omat paskakkelikynteni nakuna :-)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti