sunnuntai 4. toukokuuta 2014

Melkein nakuna

Nyt voisin sanoa, että minulla on taas ihan kynnet. Siis kaikki ennen joulua vahingoittuneet kynnet ovat kasvaneet niin, ettei vioittunutta kynttä enää ole. Lakat eivät enää kirvele ja kynnet ovat taas paksut. Siis kynteni ovat oikeasti tosi paksut ja ne on helppo kasvattaa pitkiksi, koska kasvavat nopeasti. Kuulostaa tosi hienolta, eikö?

Kynsissäni on kuitenkin eräs ikävä juttu ja se on kynsien kasvaminen kaarelle. Siis etusormen kynsi kasvaa voimakkaasti alaspäin ja samalla rullautuu myös sivusuunnassa. Keskisormien kynnet kasvavat rullalle vain toiselta reunalta. Nimetön ja pikkurilli menevät rullalle, mutta eivät kaareudu alaspäin. Tämä on se syy minkä takia alunperin aloin korvata kynsien pituutta geelijatkeilla.

Niin tykkäisin pitkistä kynsistä, mutta omiani en voi juuri tätä pituutta pidemmäksi päästää. Enkä ole ihan varma uskallanko enää koskaan laittaa geelejä, kun oli sen verran tuskallinen tapahtuma se niiden irti repeytyminen. Vitsi kun joku keksisi jonkun kynsien venyttimen! Märkänähän kynnet suoristuvat ja littaantuvat ja kuivuessaa taas menevät rullalle. Että jos ne laittais märkänä kuivumaan johonkin laitteeseen. Niin kuin hammasraudat, mutta kynsille. Kynsiraudat!

Kynteni ovat tosiaan alla olevissa kuvissa melkein nakuna, koska kynsipedillä ei ole muuta kuin pikakuivattaja ja ranskiskin on tehty tuollaisella läpikuultavalla valkoisella. Lakat ovat Trindin French manicure -setistä.




Huomaatteko, että kynnet eivät ole juurikaan kellastuneet, vaikka lakkaan niitä siis koko ajan. En ole koskaan ilman lakkaa. Siis onhan nämä varmasti paljon keltaisemmat kuin "normi-ihmisen" kynnet, mutta kyllähän te tiedätte, kuinka keltaiset kynnet voivat olla. Yleensä kynnet ovat ihan keltaiset, jos siis ilman geelejä olen ollut. Mietin mielessäni, että voikohan kellastumattomuuden syynä olla Trindin kynsien hoitotuotteet? Olen siis yrittänyt vahvistaa kynsiäni nail repairilla ja keratin nail protectorilla. Näiden alla laitetaan nail balsam tai keratin nail restorer. Eli siis aluslakan alle jää se voidemainen hoitoaine. Tekisikohän se voide kynnen vähemmän huokoiseksi tai jotain. Mistä muusta se voisi johtua, ettei nämä yhtäkkiä olekaan enää keltaiset?

6 kommenttia:

  1. Tuo käpristyminen on kyllä inhottavaa ja valitettavasti tuttua:(

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Inhottavaa tosiaan, kun ei sille mitään voi.

      Pahoittelut muuten kaikille vastauksen viivästymisestä. Ollaan turkissa ja täällä nähtävästi verkkoon pääsee suunnilleen joka toinen päivä, jos hyvin käy:-(

      Poista
  2. Kivat kynnet, harmikun kipristyykäpristyy jos kasvaa liian pitkäksi:/ mutta eihän toi pituuskaan ole mun mielestä paha:)

    VastaaPoista