keskiviikko 4. kesäkuuta 2014

Nyt vihertää

Huomasin ostaneeni paljon vihreitä lakkoja ja muutenkin omistavani niitä melkoisen runsaasti. Siihen nähden, että en juuri koskaan lakkaa kynsiäni vihreällä. Nyt ajattelin kokeilla useampaa kerralla. Ja mihinpä niitä enemmän saisi kerralla menemään kuin vesimarmorointiin!

Idea hyvä. Toteutus sen sijaan takkusi pahemman kerran. Jotenkin lakkaaminen jää aina yön tunneille ja niin kävi tälläkin kertaa. En siis testannut ollenkaan kuinka valitsemani lakat marmoroinnissa toimivat. Olisi ehkä kannattanut. Yksi valitsemani väri jäi pois heti kättelyssä, kun ei ollutkaan tarpeeksi peittävä. Muutenkaan lakat eivät toimineet yhteen ollenkaan. Yksi lakka levisi heti laajalle, mutta toinen jäi vain pieneksi pisteeksi. Yksi jähmettyi kalvoksi, kun toinen oli vielä notkeaa. Piti siis toimia erittäin nopeasti enkä ehtinyt edes yrittää kuvioida värejä kivasti. Eikä puhettakaan, että olisin ehtinyt sommitella kynttä johonkin tiettyyn kohtaan väriä. Kunhan vain johonkin kohtaan länttäsin ennen kuin lakka kuivui kalvoksi.

Paikkailin sitten kynsien suurimpia aukkokohtia pilkuilla. Ja ihan kivathan nämä kuitenkin ovat. Jotenkin tuntuu, että kovin harvoin sitä on lakkailuihinsa tyytyväinen. Usein mielessä on joku mahtavan ihana lakkaus ja superkoristelut. Ja sitten kun toteutus ei ylläkään ihan unelmien tasolle, tulee sellainen "blaah"-fiilis. Kuinka sitä oppisi olemaan tyytyväisempi lopputulokseen?

Voisin kysyä myös, että kuinka sitä oppisi ottamaan valokuvia? Tai kuinka saisi lakkojen värit toistumaan kuvissa oikeina? Tai kuinka tajuaisi ottaa enemmän kuin yhden kuvan päivänvalossa, jos edellisenä iltana otetut kuvat ovat hiukan väärän värisiä?


Lakkoina:
-Kiko Sun Show 476
-Golden Rose 18
-Golden Rose 36
-Essie "good as gold"

8 kommenttia:

  1. Ihanat! Tosi hyvin onnistunut mun mielestä:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Ihan nätit nää minunkin mielestä on:-)

      Poista
  2. Vihreä minullekin hieman vieras lakkaväri, mutta vaihtelu virkistää ja oikein kivoilta näyttävät nuo. Terkkuja!

    PS kuvien ja värintoiston kanssa tuskailu, niin tuttua..

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kits! Joo siis varsinkin kaikki kirkkaat värit ovat ihan mahdottomia kuvattavia. Varsinkin kun ei muutenkaan ole hyvä kuvaaja:-(

      Poista
  3. Ihanat väripläjäykset ^_^
    Miulla on vähän sama homma vihreiden lakkojen kanssa, huomaan ostavani niitä lisää ja lisää vaikka kynsillä niitä ei näy :D Ainakaan vielä ole paljoa näkynyt :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mulle tuo vihreä on sellainen, että täytyy ihan pakottaa itsensä lakkaamaan niillä.

      Vaikka ihan kivaltahan ne näyttää; ainakin pullossa;-)

      Poista