torstai 24. lokakuuta 2013

Hiekkaisia pilkkuja

Ostin pari viikkoa sitten Seppälästä muutamat concrete-lakat, enkä ole viitsinyt aiemmin testata niitä. Ajattelin nyt kuitenkin jonkun värin laittaa kynsille ja päädyin lilaan. Nämä kai on jonkinlaisia tekstuuri- eli hiekkalakkoja, mutta mielestäni nämä voisi nimetä vaikka mannaryynilakaksi. Kuivunut pinta on toki karhea, mutta lakan rakenne muistuttaa lakkaa, johon olisi heitetty suolaa tai mannasuurimoita. Siis lakan seassa on sellaista valkoista höttöä, joka saa aikaan lakan rakenteen.

En ole oikein vakuuttunut lakasta; varsinkaan kun väritkään eivät mitenkään houkuttelevia ole. Luulen, että nämä päätyvät meidän ekaluokkalaisen lakkalaatikkoon. Lakkailkoon niillä sitten vaikka mummujen varpaankynsiä.

Näissä kynsissä on Nails concreten lisäksi käytetty Ados texturea ja perfect sandia. (Eihän huomaa, että keskisormessa on kauhea läjä geeliä. Geelit ratkesivat pahasti osuessaan oven pieleen, eikä minulla ollut aikaa tehdä kunnon huoltoa. Lätkäisin sitten kynnelle paksun geelikerroksen, jotta saisin kynnen pysymään kasassa huoltoon asti.)





2 kommenttia: