keskiviikko 2. lokakuuta 2013

Vesimarmoroitu ranskis

Kaivelin näiden kynsien kuvat koneen syövereistä. Olen tehnyt nämä joskus yli kuukausi sitten, näissä on kynnen mallikin ihan erilainen kuin nykyään. Tämä manikyyri oli testi. Testasin liiman käyttöä kynnen suojana vesimarmoroinnissa. Toimii!

Testasin myös, että voiko sinne vesikippoon upottaa useamman sormen kerralla. Näemmä voi. Tosin silloin ei saa mitään symmetrisiä kukkasia aseteltua. Mutta tuollaisessa sekasotkuisessa kuvioinnissa toimii oikein hyvin. Laittelin veden ja lakat laakeaan astiaan ja lätsäytin neljä sormea astiaan kerralla ja ihan ne onnistui.

En kuitenkaan oikein tykännyt näistä. Lähinnä ehkä, koska olin käyttänyt kynsipedille niin vaaleanpunertavaa lakkaa ja sitten suuri osa vesimarmorointikuviosta oli myös vaaleanpunaista. Rajaa ei siis näkynyt kunnolla ja paikkailin sitä hopean värisellä koristelakalla. Luulen, että nämä olisi olleet paljon kivemmat, jos kärjessä olisi ollut jotain kirkkaampia värejä. Eihän nämä nyt pahat olleet, mutta taas olin mielessäni ajatellut jotain siistimpää.



Laitan tähän vielä puhelimella näpsätyn kuvan. Näin toimii liima. Levitin siis liimaa sormen päähän ja jätin vain kynnen kärjen ilman liimaa. Annoin kuivua ja tein marmoroinnit ja vetelin sitten liimat pois sormista eikä siivoamista jäänyt ollenkaan. Laiskan miehen konsti!


3 kommenttia: