sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Kuvioitua peltiä

Mistä ihmeestä keksinkin yrittää lakata peltikuviota kynsilleni? En muista. Ajatuksena oli ensin matata hopean väriseksi lakattu kynsi ja sitten piirrellä siihen viivoja kiiltävällä hopealakalla. Näin teinkin, mutta ensin vain peukaloon.

Mielestäni kuviot ei näkyneet tarpeeksi, joten kokeilin tehdä vastaavan kuvioinnin harmaalla lakalla. En oikein tykännyt siitäkään, joten tein seuraavaan kynnen vielä eri lakoilla. Näin minulla olikin kolme erilaista kynttä, joten oli sama tehdä kaikista kunnolla erilaisia.




 Loppujen lopuksi olin käyttänyt varmaan viittä erilaista harmaata ja paria hopeaa ja mattalakkaa ja kiiltävää kirkasta. Ja sotkenut kaikki dotting toolit ja siveltimet. Katselin sitten valmiita kynsiä ja totesin, että kivoin on kuitenkin se peukalo, jonka värkkäsin ensin. Tuntuu, että joskus olisi hyvä olla varustettu hiukkasen pienemmällä määrällä mielikuvitusta!

6 kommenttia:

  1. Nämä ovat tosi kivat, onnittelen! Minustakin vaaleat ovat paremmat ja peukku ihan ykkönen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin, kun vaan olisin tajunnut tajunnut sen ennen kuin "pilasin" nuo muut!

      Poista
  2. Ihan mahtava idea! Mä taas tykkään eniten nimettömästä :D

    VastaaPoista
  3. Kiitos! Nimettömän koristeet taisin tehdä mavalalla, mikä oli niin ohutta että melkein levisi. Näin viivoista tuli ehkä pehmeimmät.

    VastaaPoista
  4. Nämä on kyllä hienot. t. Petra

    VastaaPoista