keskiviikko 6. marraskuuta 2013

Älä tee näin!

Älä tee näin. Tai oikeastaan, jos haluat luoda jotain katastrofaalisen kauheaa kynsillesi, seuraa ohjeitani:

1. Aloita lakkaaminen illalla kello 23.00. Ehdit hyvin lakata ja koristella kynnet seuraavaa työpäivää varten.

2. Valitse lakka mitä et ole ennen testannut. Voit sitten todeta, että se kuivuu tautisen hitaasti eikä peitä millään. Tähän lakkaukseen kannattaa valita lakka minkä ostamista itsekin ihmettelet; lakka mikä on karsean värinsä vuoksi ollut kokeilematta ja kauan.

3. Lakkaile ainakin kolme kerrosta tiheään tahtiin, vaikkei lakka nyt ihan ehtisi välissä kuivuakaan. 

4. Käytä koristelussa glitterlakkaa. Mahdollisimman välkkyvää ja värilakan sävystä poikkeavaa. Sipaise glitteria kynsien kärkeen.

5. Jos kynnet näyttävät karseilta, lisää glitteriä. Selväähän on, että ruman lakkauksen saa aina paremmaksi lisäämällä siihen jotain!

6. Kynnet kaipaavat vielä jotain, eikö? Laita niihin tähtiä. Erivärisiä tähtiä. Heittele niitä sinne tänne pitkin kynsiä.

7. Kruunaa koko komeus ja kuusi lakkakerrosta seche vitellä. Ihastele! Parasta näissä on, että ei ne lakkakerrokset siellä pikakuivattajan alla kuitenkaan kuivunut ja saat lisää kivaa 3d-efektiä, kun lakat rullautuu paikoin möykylle. 

Näin kello läheneekin jo yhtä, kun kaunis manikyyrisi on valmis. Ohessa kuvia tämän lakkauksen viehättävyydestä!






Olin sitten päivän töissä ilman lakkauksia ja onneksi, onneksi postipoika muisti minua päivän jälkeen oikein mukavilla paketeilla.

5 kommenttia:

  1. Argh, myöhäislakkauksista ei niin hyviä kokemuksia myös täällä ;-)

    Kerrohan paketista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ;-)
      Paketit oli mycket kivoja ja tulivat hassusti peräkkäin. Olin pikku päivän töissä ja kotiin tullessani postilaatikossa oli oumaxit ja ilmoitus saapuneesta paketista. Lähdin postista hakemaan head2toebeautysta tullutta kynsilakkapakettia. Kurvasin takaisn kotiin ja ihmettelin, että mikä vieras auto meidän pihalla on. Se oli sitten lähetti tuomassa tuota kynsilakkajoulukalenteria!!!

      Seisoin siinä sitten vesisateessa syli ihan täynnä lakkoja enkä enää edes muistanut lakkaamattomien kynsien ongelmaa:-)

      Poista
  2. Oi sinua onnen tyttöä - ihania lakkoja!

    VastaaPoista