keskiviikko 20. marraskuuta 2013

Maalauksia taas!

Huomaako mistään, että minulla on uudet akryylivärit? Oli niin suuret luulot, että osaan maalata kynsilleni jos vaikka mitä kunhan vaan saan paremmat maalit. Tykkään kovasti näiden kynsien väreistä, mutta nuo maalatut kukat eivät kyllä missään nimessä kestä lähempää tarkastelua. Armas lapsukaiseni totesi kynnet nähtyään, että "miks ihmeessä sä aina YRITÄT maalata jotain, kun tarratkin on keksitty"! Niinpä.

On tässä kuitenkin sellainen hyvä puoli, että nuo kuvat on niin epäselviä, ettei maalauksistani saa kunnolla selvää. Ostin nimittäin uuden kamerankin. Tai, no ostatin sen itselleni synttärilahjaksi. Tilasin sen mieheni nimellä ja kerroin sitten, että sä oletkin jo lahjan ostanut. Mutta nyt oloni on ihan petetty. Pitäiskö tätä opetella käyttämäänkin?

Kuvittelin, että maalaaminen ja valokuvaaminen ovat minun juttujani, kunhan vain saan kunnon välineet. Nyt alkoi pelottaa, että entäs jos vika onkin minussa ja yksinkertaisesti olen kehno. Mutta hei, on vielä yksi mahdollisuus. Ehkä vika onkin siveltimissä? Joo!

Nämä kynnet kategorioidaan siis "kaukaa kauniit" -kansioon. Tosi kaukaa ;-)

-China glaze "liquid leather" ja oumaxi-akryylivärit-

2 kommenttia:

  1. Huoli pois Maati ja malttia peliin. Kyntesi ovat aina kauniit ja eivätköhän ne kameran salaisuudet pikku hiljaa aukene. Saako utelias pokkarinrääpäleen omistaja kysyä että minkälaiseen & hintaiseen kameraan päädyit?

    VastaaPoista
  2. Minähän nyt vastaankin näin vauhdilla, sori. Ostin canonin eos M -kameran. Eli sellaisen minijärkkärin. Pitkällinen pohdinta tässä oli (tai no tunti), mutta canoniin päädyin jotta voisimme tarvittaessa hankkia objektiiveja, jotka kävis mun kameraan ja teinitytön 1100d:hen.

    Niin, ja "maltti" on mulle aivan tuntematon juttu;-)

    VastaaPoista