sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Ihan sikana glitteriä!

Omistan ison pinon erilaisia glitterlakkoja, mutta en käytä niitä juuri koskaan. Pienin syy siihen ei ole niiden poistamisen vaikeus. Viime viikkoina joka paikassa on mainostettu sitä IsaDoran peel off- aluslakkaa, jonka avulla glitterit saa pois ihan vaan nurkasta vetäisemällä. No, minäpä olen sitten etsinyt kyseistä lakkaa joka hemmetin marketista ja kaupasta. Ajattelin, että minähän en tätä yritäkään tilata, koska tätä saa ihan kaupastakin. Paitsi, ettei saa!

Ihan suutuin, kun sitä ei ollut citymarketissakaan, minne mieheni työmatkallaan pakotin. Olen usein melkoisen äkkipikainen. Nytkin ihan savu korvista nousi, kun ajattelin, että ei mitään peeloffeja ole ennenkään tarvinnut. Minähän voin lätkiä kynsilleni vaikka sentin kerroksen glitteriä, jos huvittaa. Ja ihan ilman mitään uutuustököttejä. Pitäkööt tunkkinsa. Ja ei muuta kun tuumasta toimeen.

Laitoin Perfectin joulun väristä glitterlakkaa kynsille sienen avulla niin paksun kerroksen, että alustaa ei näkynyt läpi mistään kohtaa. Tähän operaatioon kului melkein kolmannes lakkapullosta. Töpöttelin glittereitä ihan vihan vimmalla, mutta täytyy myöntää, että nyt kiukun laannuttua pelko iskee. Kuinka ikinä saan nämä pois??? Tuleekohan huomenna joku hyvä leffa, jonka voisin katsoa seuranani vaaleanpunaista cieniä, vanua, foliota, viiloja, kynsinauhatyöntimiä ja silleen?

No, kimaltaahan nämä. Ihan sikana!


6 kommenttia:

  1. Myötäelän kanssasi näiden poistamisen tuskan! Ja kuule, minäkin olen yrittänyt kääntää kivet ja kannot kun olen sitä pahuksen peel offia metsästänyt!! vaan ei ole tärpännyt ei. >:((((

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kai sitä tulee myyntiin lisää? Tulee kohta pakkomielle siitä:-)

      Poista
  2. Täällä on kans epäonnistuneesti yritetty metsästää lakkaa, mutta tullut siihen tulokseen, että pakko se on lähtä johonkin isompaan kaupunkiin etsiin tuota! Ja mun tuurilla se on sieltäkin loppu sinnekun pääsen hyllyn viereen.
    Mutta itken glitteriä näiden poistotuskan takia. Osaanottoni :(

    VastaaPoista
  3. Anteeks, jos mä meinasin hymyillä ääneen sun tuskiesi kanssa.. :/

    En ole minäkään törmännyt vielä Prismassa peel-offiin, pitää varmaan seuraavaksi kurkata Emotion, kun menen ohi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Nämä ei muuten lähteny millään! Mä viilasin ne pois; onneksi oli geelit alla:-)

      Poista