tiistai 3. joulukuuta 2013

Töpöteltyä graffitia!

Omistan pari graffitilakkaa, mutta en ole oikeastaan koskaan pitänyt niistä. Enkä oikeastaan niillä lakkaillutkaan. Mutta tulin lukeneeksi facebookin kynsikoristelut -ryhmästä, että sienellä töpöteltynä graffitilakat tekevät aivan erilaisen pinnan. 

Minähän sitten kokeilin. Pohjalla jotain seppälän nimetöntä violettia ja pintaan noin sata vuotta vanhaa graffitia. Lakka oli muuttunut pullossa kuivaksi ja jotenkin jauhomaiseksi ja oli erittäin vaikeaa töpöteltävää. Testailin lakkaa erilailla kynsiin. Toisiin töpöttelin paksusti ja toisiin ohuesti. Paksu kerros näyttää siveltimellä levitetyltä, mutta ohut kerros muodostaa kivan hiekkaisen pinnan, mikä ei kylläkään näillä lakoilla ole häävin näköinen. Tulen testaamaan tätä takuulla muilla lakoilla!

En todellakaan aikonut näitä kuvia tänne laittaa, mutta laitoinpa kuitenkin! Oikeastaan sen takia, että kiireessä piti olla näissä päivä töissä ja nämä saivat kovasti huomiota. Ihmiset olivat ihan ihmeissään kyselemässä näiden tekotapaa. 





6 kommenttia:

  1. Tätä tyyliä pitäisi kyllä kans joskus kokeilla! Ainut graffitilakka minkä omistan on tosin tummanvihreä.. Mutta eiköhän silläkin jotain keksi! :D

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. Niin, joskin varmaan nätimpiäkin väriyhdistelmiä olisi!

      Poista
  3. Kiva että siitä jutusta sai idean kokeilla. :) Ärsyttää kun itsellä ei ole enää yhtään elossa olevaa graffitilakkaa, pitää tänään tilata. :-D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti tuo minunkaan lakka ei oikeastaan ollut ihan elossa enää! Mutta tätä täytyy kyllä kokeilla uusiksi jollakin tuoreemmalla lakalla!

      Poista