keskiviikko 21. toukokuuta 2014

Maistuis varmaan sullekin!


 Kävin tässä tosiaan viikon välein Saksassa ja Turkissa. Turkkiin menimme ihan perinteiselle perhelomalle ja Berliinissä kävin ystäväni kanssa lapsuudenystävämme ja hänen puolisonsa hääjuhlissa. Aika rankasti tuli shoppailtua Berliinissä juu.

Menomatkalla mukana oli melkein tyhjillä laukuilla ja takaisin tullessa laukkuja piti ihan tosissaan punnita. Voi vitsi niitä kosmetiikkaliikkeitä. Ostin kynsilakkojen lisäksi varmaan kymmenen kiloa rasvoja ja naamioita ja hoitoaineita ja muita tököttejä. Siis toki noita lakkojakin tuli muutama hamstrattua. Essence lakat maksoivat 1,5 euroa ja ostin niistä kaikki yhtään kivat värit.
Kikolta en sitten enää tämän enempää ostanutkaan. Kuvista unohtui kokonaan primarkilta ostamani sulkakoristelu-kynsilakkasetti.
Turkissa en muuten jaksanut enää kiertää kauppoja enkä tyrkky-basaareita ollenkaan. Mies ja vanhempi tyttö sen sijaan jaksoivat kierrellä ja tingata ja toivat ostosreissultaan muutaman golden rosen. Lakat otin ilolla vastaan. Jotenkin luulen, että tällä lakka määrällä pärjään taas jonkun aikaa!

8 kommenttia: