lauantai 24. elokuuta 2013

Flying south with Ingrid

Pakkohan se oli minunkin, kun kerran muutkin. Hankkia yksi bakteeripöpölakka China Glazen "On the horizon" -mallistosta. Valitsin vähiten ruman. Päädyin flying southiin, koska se oli vähiten kirjava.

Päätin lyödä kaksi kärpästä yhdellä iskulla tai oikeastaan kokeilla kahta iskemätöntä lakkaa yhtä aikaa. Niinpä tikkulakan alle päätyi Ingrid. Ihana ruskea. Juuri tällaista ruskeaa olen etsinyt. Tummaa, mutta ei liian tummaa. Tummaa, mutta ei lämpimän suklaista. Helposti levittyvää ja nopeasti kuivuvaa kaunista ruskeaa. Ihan säälitti peittää tämä lakka, mutta peitinpä kuitenkin. Koska olin päättänyt.
Etu- ja keskisormessa on kiiltävä lakka ja nimettömässä ja pikkurillissä mattalakka. Kynnet on näissä paksut möhköt. Lyhensin kynsiä, enkä ehtinyt kummemmin muotoilla, kun ajattelin ehtiä laittaa lakat ennen ekaluokkalaisen koulusta hakua. Paksuutta ehkä lisää myös se, että näissä on pohjalakka, kaksi kerrosta ruskeaa, kolme kerrosta tikkulakkaa, mattalakka ja parissa sormessa vielä normaali päällyslakka. Että mitä niistä nyt tulee? 8 kerrosta.

Sain lakat kynsiin ja lähdin pikkukoululaista vastaan kävellen. Meidän lähelle on laitettu pyörätielle uusi asfaltti. Sellainen tasainen, sileä, tumma ja kiiltävä. Siihen uudelle asfaltille oli tippunut ruskan värisiä havunneulasia. Aurinko paistoi ja oli kerrassaan kaunis syksyinen ilma. Katsoin tietä ja katsoin kynsiä ja tajusin. Eihän nämä ole tikkuja, bakteereita eikä karvoja. Nämähän ovat havun neulasia!

Kivittäkää vain, kun sanon, että taidan sittenkin pitää tästä lakasta. Suunnittelin sitä jo oranssin tai viininpunaisen lakan päälle. En vaan taida ihan heti toteuttaa ideaa, koska näiden lakkojen kanssa minulle tuli muutama muukin lakka ja nyt jo polttelee päästä kokeilemaan muitakin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti