keskiviikko 14. elokuuta 2013

Nyt ne yrittää olla mantelit!

Leikin sitten taas geeleillä. Minulla ei ole koskaan ollut "pyöristettyjä" kynsiä. Siis ei mitään ovaaleita; manteleista puhumattakaan. Nyt on. Tai yrittää olla. Aikomuksena oli tehdä pitkähköt mantelikynnet, mutta mallin toteutus olikin yllättävän hankalaa. Mun mielestä talttakynsistä on paljon helpompi tehdä symmetriset. En ole vielä ollenkaan varma, että tykkäänkö näistä muutenkaan. Silmä vaatii kyllä nyt totuttelua.

Se on aika jännä, että näillä on helpompi toimia kuin tasapäisillä kynsillä. Siis minähän en myönnä, että pitkistä kynsistä olisi ikinä missään tilanteessa mitään haittaa. Jos myöntäisin, joku kanssaeläjä saisi hyvän syyn ihmetellä, että miksi sitten näitä pidän. Mutta jos nyt leikitään, että kynnet olisivat joskus hiukan hankalat vaikka koneella kirjoittaessa tai kaulakorun lukkoa aukaistessa. Ehkä kolikon saaminen pois kaupan kärryistä voisi joskus olla hankalaa. Näillä manteleilla nuo ongelmat olisivat sitten pienempiä.

Käytin kynsiin Nailsin nimetöntä ja numerotonta tummaa mintunvihreää lakkaa. Yhteenkään kuvaan en silti saanut vihreää väriä näkyviin. Kynnet näyttävät turkoosilta, mutta eivät ole. Kukat taiteilin ihan itse akryylimaaleilla ja olen huisin ylpeä itsestäni. Nuohan näyttävät kukilta!

Kuvia on paljon, koska otin niitä paljon yrittäessäni saada oikeaa väriä tallennettua.








Ei kommentteja:

Lähetä kommentti