maanantai 5. elokuuta 2013

Suolaa ja pippuria Tuurista

Monen muun kynsiharrastajan tavoin minäkin kävin katsastamassa tuurin kyläkaupan kynsilakkatarjonnan. Eipä ollut kummoinen. Saaliksi sain pari halpaa ja ruman väristä Orlya ja pari w7 -lakkaa. Itse asiassa 7-vuotias tyttäreni viihtyi lakkahyllyillä paljon minua kauemmin.

No, tämä w7:n salt n pepper lakka oli yksi mukaan lähteneistä. Tämä käyttäytyi paljon paremmin kuin mojito. Lakka peitti jo parilla kerroksella ja kuivui kuin unelma. (Lakan poistaminen olikin sitten aivan eri juttu. Lakan mustat pilkut pysyivät kynnellä sitkeästä foliohautomisesta huolimatta. Kaavin ja liotin lakkaa valehtelematta puoli tuntia. Ja niitä pilkkuja oli silti vielä joka paikassa. Itse asiassa olen varma, että niitä putkahtaa esiin vielä ensi juhannuksena jostakin kynsinauhan alta.)

Koska olo tuntuu orvolta pelkästään yhdellä lakalla lakatuissa kynsissä, lätkin päälle parit siirtokuvat. En aluksi osannut päättää, että näyttävätkö nämä kynnet enemmän mustavalkoiselta sammakon kudulta vai joltain koulun vanhalta lattialta. En siis tykännyt. Mutta tovin näitä katseltuani, tykästyinkin. Oikeastaan ne on ihan kivat!
Leikitäänkö, että tuo kissan karva on ihan koristeena tuossa kynnellä?



4 kommenttia:

  1. Hyvännäköiset kynsistä tuli, kukat sopii hyvin tuon mustavalkoisen kanssa. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Itsekin vähän yllätyin, kun nuo punaiset kukat olivatkin ihan kivat tuossa. Meinasin eka laittaa mustat, mutta eihän ne olis mihinkään näkyny...

      Poista
  2. Musta, valkoinen ja kirkas punainen - hyvä yhdistelmä. Terkkuja :-)

    VastaaPoista