tiistai 20. elokuuta 2013

Ruffian palkintolakalla

Pääsin rakkaus kynsiin -blogin lakkauskilpailussa jaetulle toiselle sijalle ja arpaonni suosi minua palkinnon arvonnassa. Ja sain ylläripaketin. Odotin pientä yllätystä. Esimerkiksi tarroja tai kynsiviiloja. Yllätyin siis, kun paketin aukaisin. Ensimmäisenä käsiini osui OPI:n purple opolis, jota pitikin päästä testaamaan heti.

Ihana lakka, kerrassaan. Peittää kunnolla ja levittyy helposti. Ja tuo väri. Niin kaunis. Tuollainen tumman pinkin värinen. Sanoisin, että syksyinen pinkki. En halunnut peittää lakkaa paljoa, joten päädyin tekemään ruffian-manikyyrin purple opoliksella ja Vanhatapion mercurylla. (Kuvissa näkyy valitettavasti geelien kasvurajat, jotka ilmestyvät viikossa. Kynteni kasvavat nimittäin kauheaa vauhtia ja ovatkin helposti liian pitkät)

Päätin vielä matata kynnet tuodakseni suuremman eron tuon hopean ja värilakan välille. Ruffian tosiaan erottui näin paremmin, mutta purple opolis oli kyllä kauniimpi kiiltävänä.



Alla vielä kuva palkinnostani kokonaan. Lakan lisäksi paketista paljastui Malu Wilz -käsien kuorinta-aine, mikä muuten on ihan huippu. Meidän perheessä the body shopin suihkugeelejä rakastaa äidin lisäksi kumpikin tyttönen. Ja kynsinauhavoiteita taas ei voi olla koskaan liikaa. Kiitos vielä, Vanquish!

.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti