perjantai 2. elokuuta 2013

Mojito

En haluasi vaikuttaa negatiiviselta jäärältä, joka lakkailee kynsiään koko ajan eikä koskaan ole niihin tyytyväinen. Sanottakoon siis, että olisin niin kovasti halunnut tykätä tästä W7:n mojitosta. Tämä kun on ihanan hehkuvan värinen lakka. Mutta. Tämä on niin lirua, että tällä ei siis voi peittää kynsiä. Ihan pelkästään en tätä yrittänytkään. Laitoin kynsille ensin valkoisen lakan ja neljä mojito-kerrosta, eikä se siltikään peittänyt kunnolla.

Leo-pilkkuihin laitoin alle dependin vihreää (357) lakkaa ja näin sain pisteet tehtyä. Yritän muistaa, että jos mojitoon vielä joskus kosken, laitan alle jotain valmiiksi vihreää.

Valitettavasti tämä lakka ei kuivunutkaan. Laitoin neljän epätoivoisen ja kostean kerroksen päälle pikakuivattajaa ja kynnet tuntuivat kuivilta nukkumaan mennessäni. Mutta olivat yöllä ruttaantuneet. Ihan kivan näköisethän nämä olivat. Sen hetken, kun olin saanut kaikki lakkakerrokset levitettyä, mutta en ollut vielä rytännyt näitä. Mutta kuten sanottu, olisin halunnut tykätä näistä!


Niin, en muuten jaksanutkaan kasvattaa kynsiäni hitaasti ja luonnollisesti, vaan tekaisin niihen sittenkin ihan sellaiset millin mittaiset jatkot. En vain osannut olla niillä lyhyillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti